Hoofdgerechten

∗Gebraden hertenbiefstuk met een wild saus van specerijen en bosbes, geserveerd met rode kool

Roast venison with wild blueberry sauce and spices

€ 18,-

∗Eendenborst met jus van sinaasappel en bereidingen van biologische bietjes

Duck breast with sauce of orange and beetroot preparations

€ 17,-

∗Gebakken runderhaas met jus van rode wijn olijf en sjalot.

Fried beef fillet with red wine gravy olive and shallot

€ 17,50

∗Zeewolf filet met saus van witte wijn en saffraan.

Sea Wolf fillet with white wine sauce and saffron

Vangst van de dag (Catch of the day)

dag prijs

∗Risotto van bospaddestoelen verse truffel en parmezaanse kaas.

Risotto of wild mushrooms fresh truffle and parmesan cheese.

€ 16,-

∗Lasagne van filodeeg jonge blad spinazie en blauwe kaas

Lasagne of phyllo young leaf spinach and blue cheese.

€ 16,-

Hertenbiefstuk